Sultanbeyli’de 2021 Yılı Huzur Toplantısı düzenlendi. İlçe Emniyet Genel Müdürlüğünde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı.

İlçede huzuru sağlamak, polis ile vatandaş arasındaki ilişkileri geliştirmek, ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik görüş ve önerilerinin alınması amacıyla düzenlenen Huzur Toplantısı, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapıldı. Toplantı; İlçe Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mahalle muhtarları, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, oda başkanları ve temsilcileri, kurum müdürleri, STK başkanları ve temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda İlçe Emniyet Müdürü, yapılan çalışmalara dair istatistiksel verileri paylaştı. Konuşmasında Sultanbeyli açısından olumlu bir tablo olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, “Sultanbeyli, İstanbul’un önde huzurlu ilçelerinden biri. Yapılan istatistiklere göre ilçemizde suçluların yakalanma ve suçların aydınlanma oranı diğer ilçelere kıyasla oldukça yüksek. İlçemizin daha da huzurlu olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada ilettiğiniz her konu bizim için önemli. Destekleriniz için teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Keskin toplantıda yaptığı konuşmada çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Teşkilatı’na teşekkür ederek, “Sultanbeyli’miz Anadolu’nun ruhunu yaşayan güzel ve güzide bir ilçe. İlçemizin huzurunu çok önemsiyor ve bu konuda emniyet teşkilatımıza belediye olarak destek veriyoruz. Güzide ilçemizin güvenliği için her noktada görev yapan bekçilerimizin, polis memuru kardeşlerimizin yaptığı çalışmalar çok kıymetli. Tek bir suçun gerçekleşmemesi için özveriyle çalışan emniyet mensubu kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlçe Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya konuşmasında, “Huzurun olduğu takdirde hayatın çok daha yaşanabilir olduğunu biliyoruz. Bu açıdan en önemli ve vazgeçilmez kamu hizmeti; emniyet ve güvenlik hizmetleridir. Anadolu’nun her noktasından kıymetli insanların bulunduğu bu ilçeye, böyle kıymetli belediye başkanı ile görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Emniyet Müdürümüzün belirttiği üzere ilçemizde çok sıkıntılı bir tablonun olmadığını görmekteyiz. Ancak her halde ve her konuda çalışmalarımızı artıracağız.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Toplantı, katılımcıların soru ve önerilerinin dinlenmesiyle sonlandı.

© Copyright 2023. Tüm Hakkı Saklıdır.